Skip to main content

Altijd op de hoogte blijven? Volg ons op LinkedIn.

Lees hier onze laatste nieuwsberichten. Altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op LinkedIn!

Vooruit in 2021!

Ledenvergadering 24 maart. Een korte terugblik maar vooral… vooruit!

Op 24 maart hielden we een ledenvergadering, waarin we terugkeken op een vliegende start van Cirkelregio de Achterhoek. Ook keken we samen vooruit en maakten we plannen voor 2021. Tussendoor werd er, via break-outrooms, volop genetwerkt. Een digitaal ‘even blijven hangen na de vergadering’ moment, dat goed werd ontvangen en smaakt naar meer! En we sloten af met een presentatie van studenten over hun onderzoek naar de vraag: ‘Kunnen we uit de huidige afvalstromen voor minimaal één stroom een andere toepassing bedenken met een structurele opbrengstwaarde die niet of minder belastend is voor het milieu?’. 

(meer…)

HAN Centrum Meervoudige Waardecreatie wordt vriend van Cirkelregio

Recentelijk is onze spinner Twan van Vuren geïnterviewd door het HAN Centrum Meervoudige Waardecreatie, dit interview is gisteren in de nieuwsbrief van HAN CMW gepubliceerd.

De handtekeningen zijn gezet. Coöperatie Cirkelregio De Achterhoek en het Centrum Meervoudige Waardecreatie zijn nu Vrienden. Voor de periode van een jaar – daarna te verlengen – informeren ze elkaar, delen ze kennis, trekken ze met elkaar op. Dit doen ze, zoals het bij vrienden past, met gesloten beurzen. (meer…)