Skip to main content

HAN Centrum Meervoudige Waardecreatie wordt vriend van Cirkelregio

Recentelijk is onze spinner Twan van Vuren geïnterviewd door het HAN Centrum Meervoudige Waardecreatie, dit interview is gisteren in de nieuwsbrief van HAN CMW gepubliceerd.

De handtekeningen zijn gezet. Coöperatie Cirkelregio De Achterhoek en het Centrum Meervoudige Waardecreatie zijn nu Vrienden. Voor de periode van een jaar – daarna te verlengen – informeren ze elkaar, delen ze kennis, trekken ze met elkaar op. Dit doen ze, zoals het bij vrienden past, met gesloten beurzen.

Twan van Vuren (24), spinner bij Cirkelregio De Achterhoek, vertelt: “Wat we zo waarderen aan het Centrum Meervoudige Waardecreatie, is hun transparantie. Ze zijn volledig gericht op het delen van kennis. Dat is precies wat past bij de principes van Cirkelregio De Achterhoek. Wij vormen een coöperatie van private en publieke partijen uit 7 Achterhoekse gemeenten. Ons doel: een sterke regio zonder afval en zonder uitval.”

Lees hier het volledige artikel: blog3.han.nl/cmw/cmw-en-cirkelregio-de-achterhoek-zijn-nu-vrienden/