Skip to main content

De Special Edition 2021 van het Stadsblad is uit

Op de keukentafel ligt de Special Edition 2021 van het Stadsblad. Het is een jaarlijkse uitgave van Cirkelstad met een geheel beeld van de ontwikkelingen op het gebied van circulair en inclusief bouwen in Nederland. 

Met 32 pagina’s aan informatie in inspiratie over infrastructuur en gebiedsontwikkeling, circulair vastgoed en interieur en facility. Maar ook over circulariteit in de verkiezingsprogramma’s, projecten van diverse  Cirkelsteden, het transitieteam Circulaire Bouweconomie, het project ‘Opcirkelen in de  Bouw’ en de 0.1 versie van de Toolbox horend bij het convenant ‘Circulair bouwen. Het nieuwe normaal’. 

We hebben onze leden een aantal exemplaren gebracht. Ben je geen lid en wil je ook graag wat exemplaren van het Stadsblad ontvangen? Mail ons dan op info@cirkelregiodeachterhoek.nl, dan zorgen we ervoor dat ze jouw kant op komen.  Lees je liever de digitale versie? Die is als PDF te downloaden via deze link: https://www.cirkelstad.nl/stadsblad/.