Skip to main content

Community of Practice

Komende dinsdag is de eerste Community of Practice bijeenkomst van Cirkelregio De Achterhoek. Community of Practice is de typering van Cirkelstad voor bijeenkomsten waarin ambitieuze doeners elkaar ontmoeten om hun voortgang te delen en elkaar te inspireren. Welke vragen leven er, welke oplossingen zijn al gevonden en welke nog niet?

Door te delen bouwen we samen aan een steeds verdergaande circulaire regio: zonder afval, zonder uitval. In de Achterhoek starten we met twee multidisciplinaire teams van organisaties: gemeenten, corporaties en bedrijfsleven. Het tweede team start op 9 juni. Alle inzichten en tools slaan we op in de academie. Een digitale omgeving waar alle partners bij kunnen. Zo zorgen we er voor dat praktijkkennis meer en meer tot een gemeenschappelijke taal en handelen komt.

Heb je geen uitnodiging ontvangen en wil je er toch heel graag bij zijn om 11.30 uur? Laat dat dan even weten, dan maken we dat alsnog mogelijk.